aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣιβιέρο: «Τα κάναμε σχεδόν όλα πολύ καλά», Πιππίας: «Δίκαια κέρδισε η ΕΝΠ»

Σιβιέρο: «Τα κάναμε σχεδόν όλα πολύ καλά», Πιππίας: «Δίκαια κέρδισε η ΕΝΠ»

Δίκαιη χαρακτήρισαν τη νίκη της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου επί της Δόξας στο Μακάρειο με 3-1 οι προπονητές των δύο ομάδων. Ο Γκουστάβο Σιβιέρο οδήγησε τους βυσσινί στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. Εκ μέρους της Δόξας στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο βοηθός προπονητής, Ματθαίος Πιππίας, καθώς ο Λούκας Χατζηλούκας ήταν τιμωρημένος.

Γκουστάβο Σιβιέρο (προπονητής ΕΝΠ): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν απαραίτητο για εμάς στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Αλλά πιστεύω ήταν δίκαιη νίκη. Έπρεπε να παλέψουμε πάρει πολύ μέχρι το τέλος και τα κάναμε σχεδόν όλα πολύ καλά όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά».

Ματθαίος Πιππίας (βοηθός προπονητής Δόξας): «Να καλωσορίσουμε τον Γκουστάβο στην Κύπρο και συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη. Δύσκολα τα πράγματα για την Δόξα, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολα. Θα προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς και να ανακάμψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ