aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σήμερα κληρώνει…

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (αίθουσα Ballroom A), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta της περιόδου 2018-2019. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live stream) μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων ως ακολούθως: ΑΕΚ, ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Αλκή, Δόξα, Παραλίμνι, Ερμής, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια και Πάφος FC.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΚΟΠ το Πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου 2018 και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2019. Θα διεξαχθούν δύο γύροι των έντεκα αγωνιστικών και θα ακολουθήσουν άλλες δέκα αγωνιστικές στη β’ φάση, σύνολο 32 αγωνιστικές.

Με την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών (α’ φάση), οι δώδεκα ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι ομάδων, ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση, και θα μεταφέρουν μαζί τους στη β’ φάση τους βαθμούς που πήραν στην α’ φάση.  Με την ολοκλήρωση της β’ φάσης, οι δύο τελευταίες ομάδες του β’ ομίλου θα υποβιβαστούν στη Β΄ Κατηγορία.

Ο αγώνας για το Super Cup μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ και της κυπελλούχου ομάδας της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 ή 30 Σεπτεμβρίου 2018 αφού, με τον νέο τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τον Αύγουστο, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ