aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣήκωσε μανίκια ο Χρύσης Μιχαήλ

Σήκωσε μανίκια ο Χρύσης Μιχαήλ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το έργο που έχει αναλάβει ο Χρύσης Μιχαήλ. Ο Κύπριος τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τον Ερμή ώς το τέλος της σεζόν με στόχο να βοηθήσει για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, έχει μπροστά του τεράστια πρόκληση και καλείται να ανέβει ένα βουνό.

Ο Ερμής είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με εννέα μόλις βαθμούς και ο Μιχαήλ μαζί με τους συνεργάτες του θα κάνουν προσπάθεια ψυχολογικής και αγωνιστικής ανάκαμψης. Με το ρόστερ που έχει η ομάδα, τις κακές επιλογές που έγιναν από τη διοίκηση σε διάφορα θέματα από το ξεκίνημα της σεζόν, τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «φτεροπόδαροι» είναι καταδικασμένοι.

Ο Λούκας Φανιέρος δεν σηκώνει τα χέρια και θα παλέψει με όλα τα όπλα που διαθέτει και που μπορεί για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ερμής υποδέχεται την Ομόνοια και ακολούθως έχει δυο σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας με Πάφο και Δόξα. Ο Χρύσης Μιχαήλ ξέρει πολύ καλά ότι το έργο του είναι δύσκολο, όμως η πρόταση του Ερμή αποτελεί και για τον ίδιο πρόκληση για την προπονητική του καριέρα και τα επόμενά του βήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ