aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣηκώνει μανίκια ο Άγους, άλλος ένας και τέλος

Σηκώνει μανίκια ο Άγους, άλλος ένας και τέλος

Ο Αγουστίν Γκαρθία Ινιίγεθ (Άγους) είναι από χθες το δεύτερο χειμερινό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, μετά τον Άλασταϊρ Ρέινολντς. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και με το που έφτασε το χαρτί ελευθερίας του από την Έσμπγεργκ, ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 33χρονος νεοαποκτηθείς θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα ώς το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αν υπάρξει κοινή επιθυμία, θα ανανεωθεί στη συνέχεια η συνεργασία των δύο πλευρών. Πλέον, ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να φτάσει εγκαίρως το πιστοποιητικό εγγραφής του στην ΚΟΠ για να αποκτήσει δικαίωμα χρησιμοποίησής του στο παιχνίδι με την Πάφος FC (Σάββατο 12/1, «Στέλιος Κυριακίδης»). Σήμερα, ο Ινιίγεθ θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους συμποδοσφαιριστές του, αφού χθες δόθηκε ρεπό μετά το προχθεσινό βαρύ 0-3 από τον Απόλλωνα.

Αφού όμως έκλεισε το «κεφάλαιο σέντερ μπακ» ανοίγει το επόμενο για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη (φωτό) και τους συνεργάτες του. Ο Ελλαδίτης αναζητά εξτρέμ, με την απόκτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου ο χειμερινός μετεγγραφικός σχεδιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ