aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣιέλης στον Active: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Δεν κρύβομαι...»

Σιέλης στον Active: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Δεν κρύβομαι…»

Εμφανώς απογοητευμένος που δεν βλέπει το όνομα του στην κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον Active (107.4 & 102.5), ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Ο Κύπριος άσος μίλησε στην εκπομπή του Πανίκκου Κωνσταντίνου και του Ιάκωβου Κακουρή, «Βάλε Ένα Γκολ» και αναφέρθηκε στην ζωή του στην Κορέα, στην Γκαγκόν FC και το πρωτάθλημα μας.

Για την ζωή του στην Κορέα: «Είμαι καλά, είναι ωραία η ζωή εδώ και παρόμοια με την Κύπρο. Έχουν τις ίδιες συνήθειες μαζί μας, τους αρέσει ο καφές και η θάλασσα. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι η γλώσσα. Είχαμε μόνο τρεις ξένοι και οι άλλοι δεν μιλάνε αγγλικά. Είναι δύσκολο να μάθεις την γλώσσα, έχω μάθει τα ποδοσφαιρικά και τα βασικά».

Για το τι ξεχωρίζει: «Σέβονται περισσότερο εδώ. Σέβονται την ηλικία και αυτό είναι αξιοζήλευτο, μακάρι να το είχαμε και εμείς γενικά σε όλη μας την ζωή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο αθλητισμός είναι κάτι που τους ενώνει. Με το που τελειώσει το παιχνίδι, πάμε στους αντίπαλους οπαδούς, τους χειροκροτούμε και τους κάνουμε υπόκλιση. Μετά πάμε στις υπόλοιπες κερκίδες και κάνουμε το ίδιο».

Για το αν γκρινιάζουν όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ: «Χάσαμε ένα παιχνίδι 4-0 στην έδρα τους με μία στρατιωτική ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη μας. Βγήκαμε έξω ήταν καμία 300 οπαδοί και περίμενα κάτι διαφορετικό. Τελικά, μας αγκάλιαζαν, ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες και μας έκαναν δώρα».

Για το αν γνωρίζουν που είναι η Κύπρος: «Μόλις τους λέμε Greece καταλαβαίνουν κάπως. Εδώ την γνωρίζουν ως Κύπρο και όχι Cyprus».

Για το συμβόλαιο του: «Δεν ξέρω τίποτα ακόμη, έχω τους μάνατζερ που τα κάνουν όλα αυτά και θα δείξει. Σύντομα εύχομαι να σας πω την είδηση για να την βγάλετε εσείς (γέλια). Το Σαββατοκυρίακο που έρχεται ξεκινάνε τα πλέι οφς. Δόξα το Θεό, είμαι πολύ καλά εδώ. Με σέβονται γι’ αυτό που είμαι, προσπαθώ και εγώ να τα δίνω όλα στο γήπεδο».

Για την Εθνική και το ότι δεν βρίσκεται στις κλήσεις: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Είναι κάτι που με πονά. Δεν με ενοχλεί που δεν είμαι στην κλήση, σέβομαι τις αποφάσεις, αλλά με πονά που δεν με ψάχνουν να μου πουν δεν θα με καλέσουν. Θα σας πω την αλήθεια. Ποτέ δεν κρύβομαι. Εγώ αυτό που είπα στον προπονητή ήταν αν νιώθεις ότι είμαι σημαντικός τότε με την καρδιά μου να έρθω. Ουδέποτε τους είπα ότι θέλω να παίζω βασικός αλλιώς να μην με φέρνεις. Δεν θα κάνω καριέρα τώρα στην Εθνική ομάδα».

-Πιστεύεις έχεις θέση στην Εθνική και στην ενδεκάδα;

«Τους σέβομαι όλους. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω. Εμένα όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ. νομίζω τα έδωσα όλα. Ασχέτως που αγωνίζεσαι η Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή είναι πάνω από όλα».

-Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μας;

«Βλέπω πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλύτερο από πέρσι. Φαίνεται ότι θα κριθεί στο τέλος. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να χάσει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός Πειραιώς το έχασε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ