aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣφραγίζουν... την πρόκριση

Σφραγίζουν… την πρόκριση

Μετά τον χθεσινό επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση του στην τρίτη φάση του Champions League, σειρά παίρνουν σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες των ομάδων μας στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά τις νίκες που πέτυχαν στους πρώτους αγώνες, Απόλλωνας, ΑΕΚ και ΑΕΛ έχουν βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών:

*Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κορκ Σιτι Ιρλανδίας στον επαναληπτικό του 1-0. Ο αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα θα αρχίσει στις 20:00 και θα διαιτητεύσει ο Μαυροβούνιος Pavle Radovanovic με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Veslin Radunovic και Nikola Radulovic.

**Ο Απόλλωνας θα παίξει στη Μολδαβία με αντίπαλο τη FC Zaria Balti στον επαναληπτικό του 3-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο Stadionul Zimbru. Θα διαιτητεύσει ο Βέλγος Alexandre Boucaut με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Laurent Conotte και Florian Lemaire.

*Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με την Progrès Niederkorn στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον επαναληπτικό του 1-0. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 και θα διαιτητεύσει ο Γάλλος Frank Schneider με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Julien Pacelli και Djemel Zitouni.

Τρίτος προκριματικός γύρος

Αούστρια Βιέννης v Progrès Niederkorn / ΑΕΛ

Cork City / ΑΕΚ v Rabotnicki (Σκόπια) / Dinamo Minsk (Λευκορωσία)

Aberdeen (Σκοτία) / Široki Brijeg (Βοσνία) v Απόλλωνας / Zaria Balti

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ