aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣέβεται τον ΑΠΟΕΛ, δεν τον φοβάται

Σέβεται τον ΑΠΟΕΛ, δεν τον φοβάται

Προφανώς και το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ για την 20ή αγωνιστική έχει τεράστια σημασία για τη Δόξα όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Με αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι (1-2) σε καμία περίπτωση δεν πτοεί την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα. Θα τα δώσει όλα στο σημερινό ματς ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει η ΑΕΚ.

Ο Κύπριος προπονητής δεν υπολογίζει στους Μουχτάρη, Αρτάβε και Αλεξάνδρου. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες και ο τελευταίος έχει δηλώσει πως δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της καριέρας του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ρουμάνος επιθετικός, Παούλ Μπατίν, αναμένεται πως θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ώστε να αρχίσει να εγκλιματίζεται στο νέο σταθμό της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ