aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣεργίδης: «Έχασε το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποιοι δεν κάνουν για Α’ Κατηγορία»

Σεργίδης: «Έχασε το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποιοι δεν κάνουν για Α’ Κατηγορία»

Η καθυστέρηση στην ακύρωση του τέρματος της ΠΑΕΕΚ με τον Καπαρτή στο 12’ εξόργισε τον Μάκη Σεργίδη. Ο Κύπριος τεχνικός της προσφυγικής ομάδας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Πάφος FC με 2-0 έκανε λόγο για ήττα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά για μας. Δεν είμαι εδώ ούτε για οίκτο, ούτε για λύπηση, δεν είμαστε έτσι μαθημένοι. Περάσαμε από πολύ δυσκολότερα για να απογοητευτούμε. Αναγνωρίζουμε ποιοι είμαστε, σε κάποιους δεν αρέσει αυτό και θα πρέπει να το περάσουμε στο πετσί μας. Έχασε το κυπριακό ποδόσφαιρο, κέρδισε η Πάφος. Η ομάδα μου μπορεί να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία.

Κάποιοι δεν μπορούν να βρίσκονται εδώ, κάποιοι δεν κάνουν για Α’ κατηγορία και ας το ψάξουμε λίγο γιατί θα έρθουν πολύ δυσκολότερα. Όσο μας παίρνει θα το παλεύουμε, με τις δικές μας δυνάμεις. Μπορεί να μην ήταν γκολ, αλλά όμως μετά από εφτά λεπτά οι ποδοσφαιριστές ήθελαν ξανά ζέσταμα. Το πράγμα έχει παραπάει. Διαπίστωσε κάποιος για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ; Για φάουλ; Για οφσάιντ;

Συνεχίζουμε σ’ ένα πρόγραμμα που είναι επίπονο για εμάς, Δευτέρα-Παρασκευή και με την επανέναρξη έχουμε ξανά Δευτέρα – Παρασκευή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αξιοπρεπείς και να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε. Δεν είπα ότι δεν άξιζε να κερδίσει η Πάφος, είπα ότι έχασε το κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ