aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣεραφείμ: «Εξαψήφιο το ποσό της ρήτρας του Σαρφό»

Σεραφείμ: «Εξαψήφιο το ποσό της ρήτρας του Σαρφό»

Εξαψήφιο και όχι επταψήφιο, τόνισε πως είναι το ποσό της ρήτρας για αγορά του Κίνγκλσεϊ Σαρφό, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στο μέλλον του Μάριου Πεχλιβάνη.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σεραφείμ:

Για το μέλλον του Πεχλιβάνη που εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να παίξει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους: «Μίλησα με τον ίδιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και στη νέα σεζόν. Αυτό που είπε είναι ότι θα ήθελε να πάει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους εάν ερχόταν μία πρόταση. Δεν είναι ότι θέλει να φύγει. Καμιά φορά και οι τίτλοι σε μία συνέντευξη παραποιούν το περιεχόμενο. Βγήκε προς τα έξω μία εικόνα ότι ο Μάριος θέλει να φύγει για να πάει σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Όταν διάβασα τη συνέντευξη δεν είναι αυτό που εννοούσε. Εμείς αποδείξαμε ότι όταν ικανοποιηθεί το σωματείο, δεν διστάζουμε να προχωρήσουμε σε μεταγραφή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και όλα έχουν την τιμή τους. Εάν κάποια ομάδα θέλει παίκτη μας, να υποβάλει πρόταση και θα την αξιολογήσουμε».

Για το θέμα Σαρφό: «Κουμάντο σε μία ομάδα κάνει η διοίκηση. Αν αποφασίσουμε ότι θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, θα παραχωρηθεί. Από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Σαρφό δεν είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ή του προπονητή αν θα μείνει. Αν καταβληθεί το ποσό θα παραχωρηθεί ο παίκτης».

Ποιο είναι το ποσό της ρήτρας και αν είναι επταψήφιο όπως ανέφερε παλαιότερα ο Τορναρίτης ή εξαψήφιο: «Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είναι εξαψήφιο το ποσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ