aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣεραφείμ: «Αστείο για Πετράκη, ο Σαρφό είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Σεραφείμ: «Αστείο για Πετράκη, ο Σαρφό είναι παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, μίλησε στον Super Sport FM για…

…το πότε έρχεται ο Τούτιτς στην Κύπρο: «Ήρθε χθες βράδυ ο Τούτιτς από Σερβία, θα συναντηθώ το απόγευμα μαζί του».

…το δημοσίευμα για τον Γιάννη Πετράκη: «Δηλαδή απαγορεύεται να βρισκόμαστε με φίλους; Επειδή ήρθε ο άνθρωπος να δει τον γιο του στην Κύπρο και επειδή βρεθήκαμε, σημαίνει ότι είναι υποψήφιος για τον πάγκο; Ούτε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε προφορική συμφωνία με τον Τούτιτς, η ιστοσελίδα θα έπρεπε να σκεφτεί πολλές φορές για να το γράψει. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έδωσε τον λόγο, του δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Εγώ θεωρώ αστείο το δημοσίευμα».

…το μέλλον των Σαμπίνια και Ντιάν: «Έχουμε καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Ο Μανρίκε μας ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει αλλού, έτσι αυτόματα υπάρχει η ανάγκη για εξεύρεση αριστερού μπακ. Αν αύριο είναι αρνητική η απάντηση των Σαμπίνια και Ντιαγκνέ, ταυτόχρονα θα έχουμε ανάγκη για ενίσχυση και στην άμυνα. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού για ψάξιμο κεντρικού αμυντικού».

…το αν υπάρχει σημαντική διαφορά: «Εμείς κάναμε την πρόταση, δεν μας έγινε αντιπρόταση».

…τον Μαλ: «Ο Μαλ έχει συμβόλαιο, αν μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν μας κατατεθεί ένα συγκεκριμένο ποσό ρήτρας, θα συνεχίσει στην ομάδα μου».

…τον Σαρφό: «Είναι απλά τα πράγματα, αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι παίκτης του Ολυμπιακού, για να μεταγραφεί σε όποια άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει συγκεκριμένο ποσό».

…το αν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις: «Έχουμε ενημερωθεί ότι το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται και θέλει τον παίκτη. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αν καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό από τον ΑΠΟΕΛ, τότε θα πάει με τη νέα του ομάδα. Αν όχι, νομικά είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

…το γήπεδο: «Όπως φαίνεται θα παραμείνουμε στο ΓΣΠ».

... την προετοιμασία: «Θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου και πιθανότατα θα γίνει στην Κακοπετριά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ