aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣειρά του Κετσπάγια να τ’ ακούσει

Σειρά του Κετσπάγια να τ’ ακούσει

Μπόλικη «σκόνη» σήκωσε η κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια για τους αγώνες της εθνικής Κύπρου με την Σκωτία για τα προκριματικά του Γιουρό 2024 και το φιλικό με την Αρμενία. «Με κάθε σεβασμό, το να μην καλέσει τον Πηλέα με ξάφνιασε. Θύμωσα γιατί πραγματικά το αξίζει. Είναι δική του απόφαση (σ.σ. του Κετσπάγια), αλλά θα εκτιμούσα να ήταν δίκαιος σε αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Αιχμές άφησε και ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, με αφορμή τη μη κλήση των Άδωνη και Σεργίου. «Είμαι σίγουρος ότι μόλις αλλάξουν ομάδα θα πάρουν κλήση. Είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού εμείς», είπε ο Γιάννος Χρυσοστόμου. Αδικημένος δικαιούται να αισθάνεται ο Νικόλας Εγγλέζου της ΑΕΚ, ο οποίος αν και πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του δεν είναι στην 25άδα του Κετσπάγια.

Οι φωνές και τα παράπονα μετά από κλήση εθνικής ομάδας δεν είναι σημερινό φαινόμενο, μα ούτε θα σταματήσουν ποτέ. Κάποτε δικαιολογημένα και κάποτε όχι. Ήρθε η σειρά του Κετσπάγια να τ’ ακούσει, με την υποσημείωση πως στην προπονητική του πορεία φίλοι και εχθροί αναγνώριζαν ότι είναι δίκαιος απέναντι στους παίκτες. Κάτι που αμφισβητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ