aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε ζωντανή μετάδοση η κλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta 2022 - 2023

Σε ζωντανή μετάδοση η κλήρωση του Πρωταθλήματος Cyta 2022 – 2023

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 12:00 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία και θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΠ στο YouTube.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των ακόλουθων 14 ομάδων: ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Ακρίτας Χλώρακας, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, Άρης Λεμεσού, Δόξα Κατωκοπιάς, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ομόνοια Λευκωσίας, Πάφος F.C.

Η έναρξη του νέου Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου 2022 και για κάθε αγωνιστική θα χρειάζονται τέσσερις διαφορετικές ημέρες για ολοκλήρωση της.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2022 – 2023, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 θα αποτελούν τον πρώτο όμιλο της β’ φάσης και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-14, θα αποτελούν το δεύτερο όμιλο της β’ φάσης. Οι τελευταίες τρεις ομάδες του β’ ομίλου θα υποβιβαστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CYTA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ