aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε Βανά, Ροσάλες και Γάνγκα τα βραβεία της 17ης αγωνιστικής (κορυφαία ενδεκάδα)

Σε Βανά, Ροσάλες και Γάνγκα τα βραβεία της 17ης αγωνιστικής (κορυφαία ενδεκάδα)

Ο Βανά Άλβες είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από μια μεγάλη μάχη στην επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας του Άρη, εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής με ποσοστό 47%, κερδίζοντας στο νήμα τον Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς του οποίου η απόκρουση θα συμπεριληφθεί επίσης στις υποψήφιες κορυφαίες της σεζόν.

1


O Ρομπέρτο Ροσάλες είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 17ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της AEK εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής με ποσοστό 42%.

2


Μέσα από την διεθνή αξιολόγηση InStat index ο Ραντζέλο Γιάνγκα (Απόλλων) ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π., το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen.

Παράλληλα με βάση τις θέσεις που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές και την αξιολόγηση από την InStat, η καλύτερη ενδεκάδα της 17ης αγωνιστικής ήταν σε σύστημα 4-3-3 η πιο κάτω:

17 Best11

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ