aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣε τραγική κατάσταση η είσοδος του ιστορικού ΓΣΕ

Σε τραγική κατάσταση η είσοδος του ιστορικού ΓΣΕ

Θλίψη και στεναχώρια προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κρις Αναστασίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία διακρίνεται η τραγική κατάσταση του ΓΣΕ.

Η είσοδος του ιστορικού γηπέδου της Αμμοχώστου μετά βίας αναγνωρίζεται με άγρια βλάστηση να την σκεπάζει. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της Ανόρθωσης κρατά τη φλόγα της επιστροφής στην Αμμόχωστο, δημοσιεύοντας σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από ιστορικά σημεία της πόλης και κτυπά καμπανάκι κινδύνου σημειώνοντας πως οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευθούν κάθε σημείο της πόλης.

Το ΓΣΕ αποτελεί τη φυσική έδρα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου και της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και εκτός από ποδοσφαιρικούς αγώνες διεξάγονταν εκεί οι μεγάλες εκδηλώσεις της Αμμοχώστου, τα ανθεστήρια και η Γιορτή του Πορτοκαλιού.

Η ανάρτηση του Κρις Αναστασίου
H είσοδος του ΓΣΕ μας στην Σταδίου σε τραγική κατάσταση. Oι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν όλα τα ιστορικά σημεία της πόλης και το Στάδιο είναι ένα από αυτά. Καλημέρα στους απανταχού της γης Βαρωσιώτες και στους φίλους της πόλης μας, όσο καλή μπορεί να είναι βλέποντας την πόλη μας σε αυτή την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ