aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣε ανοικτή ζώνη με καθυστέρηση και οι αγώνες της Primetel

Σε ανοικτή ζώνη με καθυστέρηση και οι αγώνες της Primetel

Μετά την Cablenet και η Primetel αναμένεται να δείξει τους κυπριακούς αγώνες σε ανοικτή ζώνη, όπως φυσικά ανέφερε ο Βασίλης Μιχαήλιδης στο ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0). Ο υπεύθυνος πωλήσεων της Primetel επισήμανε ότι όπως και στην Cablenet θα υπάρξει καθυστέρηση στην προβολή ανοικτής ζώνης.

Αναλυτικά:

Αναλυτικά: «Με την σειρά μας, σίγουρα και εμείς θα προβούμε σε ανοικτή μετάδοση των αγώνων. Υπάρχουν κάποια θέματα με εμπορικές συμφωνίες και τεχνικά ζητήματα. Εκ των πραγμάτων, θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στη προβολή των αγώνων, αλλά δεν μπορώ να προκαταλάβω τις αποφάσεις. Δεν υπάρχει το ελεύθερο κανάλι της Primetel στην πλατφόρμα της Velister. Είμαστε σε συζητήσεις και θα εκδοθεί ανακοίνωση εντός της μέρας, για το ποιο κανάλι θα μεταδώσει τα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, προτεραιότητα έχει η υγεία μας. Η ανακοίνωση μας θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες και σε ποιο κανάλι θα μεταδοθούν αγώνες.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μια συνδρομητική πλατφόρμα έχει συμβατικές υποχρεώσεις με πολλούς. Όλα αυτά έχουν συμβόλαια από πίσω και πρέπει να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας. Θα πάμε στην ελεύθερη προβολή, αλλά λεπτομέρειες θα αναφέρουμε εντός της ημέρας. Με το live streaming πληρώνεις ένα αντίτιμο και βλέπεις τον αγώνα χωρίς καθυστέρηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ