aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Σε 5 αγωνιστικές 13 επεισόδια - Αδύνατο να συνοδέψεις τους οπαδούς από τη μία πόλη...

«Σε 5 αγωνιστικές 13 επεισόδια – Αδύνατο να συνοδέψεις τους οπαδούς από τη μία πόλη στην άλλη»

Προτάσεις ώστε να σταματήσει τον εφιάλτη της βίας που επέστρεψε για τα καλά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων εξετάσει η Αστυνομία. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου, απασχολεί έντονα τις Αρχές η έξαρση της βίας και δεν απέκλεισε το σενάριο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις καταγγελίες περί πλαστών καρτών φιλάθλου: «Αναμένουμε όταν εντοπίζονται τέτοια περιστατικά, να ενημερωνόμαστε ώστε να προχωρούμε σε ενέργειες. Όταν παρουσιάζεται άλλο πρόσωπο, είναι θέμα πλαστοπροσωπίας. Εμείς δεν έχουμε ενημερωθεί. Θα πρέπει να γίνεται σωστός έλεγχος στις εισόδους, ώστε να μην αντιμετωπίζουμε άλλα προβλήματα εντός των γηπέδων».

Αν έχουν ενημέρωση από το ΓΣΠ: «Δεν έχουμε ενημερωθεί από το ΓΣΠ. Υπήρξαν κάποια πολύ παλιά περιστατικά που διερευνήσαμε, αλλά πρόσφατα δεν έχουμε καμία καταγγελία».

Για τα επεισόδια σε ΓΣΠ και Αρένα: «Οι εξετάζεις συνεχίζονται για την Λευκωσία. Ψάχνουμε για μάρτυρες, όμως αντιλαμβάνεστε πως είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο γιατί τα επεισόδια έγιναν σε ανοιχτό χώρο, όμως συνεχίζονται οι έρευνες. Στην Λάρνακα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, αφού έγιναν εντός του Σταδίου και έχουμε υλικό. Έχουμε εντοπίσει δύο πρόσωπα για τα οποία βγάλαμε ανακοίνωση και τα αναζητούμε. Συνεχίζεται η έρευνα των κλειστών κυκλωμάτων για να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Αν τέθηκε θέμα απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων: «Είναι κάτι που σίγουρα μας απασχολεί. Όταν παρατηρούμε σε πέντε αγωνιστικές να έχουμε 13 επεισόδια, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο σοβαρό θα είναι στη συνέχεια. Θα συζητηθούν αυτά τα δεδομένα και θα γίνουν προτάσεις, ώστε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα».

Για τα δύο ντέρμπι που θα γίνουν την ίδια ώρα την Δευτέρα: «Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι τα προβλήματα όταν διεξάγονται δύο κρίσιμα παιχνίδια την ίδια ώρα, με την Αστυνομία να έχει μειωμένο προσωπικό. Όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να αποτρέψουμε έκτροπα».

Για το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου από οπαδούς της ΑΕΛ: «Είναι αλήθεια πως από την ώρα που ξεκίνησαν οι οπαδοί από την Λεμεσό προς την Λευκωσία, είχαν σταματήσει δύο-τρεις φορές την ροή του αυτοκινητόδρομου. Αυτά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Είναι αδύνατο να συνοδέψεις τους οπαδούς από την μία πόλη στην άλλη. Όλοι περιμένουν από την Αστυνομία. Θα πρέπει να τους απασχολούν όλους αυτά τα φαινόμενα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ