aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣχεδίασε την απόδραση από το «Αμμόχωστος»

Σχεδίασε την απόδραση από το «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με πολλές απουσίες αλλά με πάγιο στόχο τη νίκη θα παρουσιαστεί σήμερα ο Εθνικός στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Άχνας έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς για να κρατήσει μακριά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας, που μετά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου δεν νιώθει πλέον άνετα, κάλεσε τους παίκτες του και τους τόνισε πως πρέπει να τα δώσουν όλα για να φύγουν νικητές. Ο Λιθουανός τεχνικός τους προειδοποίησε ότι τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν προσεκτικοί.

Παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Εμίλιο Ζελάγια, ο Ιβανάουσκας πιστεύει πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες ικανοί να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα. Οι απουσίες θα φέρουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνου είναι οι Ζελάγια, Κρατσιούνοφ, Πινσέλι, Αρέστη και Χατζηβασίλης. Ο Στόιτσεφ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού αλλά έχει καλές πιθανότητες να το ξεπεράσει έγκαιρα και να αγωνιστεί.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιβανάουσκας σε σχηματισμό 4-4-2: Κάτω από τα δοκάρια ο Πρότσεκ, στα άκρα της άμυνας οι Φιλίποφ και Σικάρσκι, στο κέντρο της άμυνας οι Στόιτσεφ και Ντόβπνια, στη μεσαία γραμμή οι Ενέσκου, Αράμπαλ, Κυπριανού και Κιπιάνι και επιθετικό δίδυμο οι Ιλουρίντζε και Κατσιαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ