Σατσιάς: «Μείναμε χωρίς στόπερ», Σακκάς: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»

Ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους δήλωσαν οι προπονητές της Δόξας και του Ερμή μετά το ισόπαλο 0-0 στο Μακάρειο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μαρίνος Σατσιάς εκ μέρους των «φτεροπόδαρων» στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε μαζεμένες απώλειες στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ο τεχνικός της Δόξας επεσήμανε πως με βάση την εικόνα των δύο ομάδων άξιζαν να κερδίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Μαρίνος Σατσιάς: «Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου. Λειτουργήσαμε πολύ σωστά στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τουλάχιστον πήραμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια. Φανήκαμε άτυχοι με τις αλλαγές και μείναμε χωρίς στόπερ, δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη σήμερα. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αναγκαστήκαμε να μείνουμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Η Δόξα είναι πολύ καλή ομάδα, δύσκολα χάνει. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί, πιστεύω θα κάναμε την ζημιά.

Κώστας Σακκάς: «Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Η προσπάθεια έγινε. Για διάφορους λόγους το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θέλαμε σε θέμα ταχύτητας. Δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες. Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε στις τελικές προσπάθειες. Η ομάδα έχει δυνατότητες, πιστεύω στους παίκτες μου. Έκαναν αρκετή προσπάθεια και δεν έχω παράπονο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ