aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣαρωτικός αέρας... Κατωκοπιάς πέρασε από το «Αμμόχωστος»! (video)

Σαρωτικός αέρας… Κατωκοπιάς πέρασε από το «Αμμόχωστος»! (video)

Αέρας Κατωκοπιάς πέρασε από το «Αμμόχωστος», σκορπώντας τον Ερμή στον άνεμο. Η Δόξα πέτυχε σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη με 4-0 απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου στον μοναδικό κυριακάτικο αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, και παίρνει ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Ρουμάνος φορ Μπατίν που πέτυχε χατ τρικ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ασαμόα. Η προσφυγική ομάδα με αυτή της τη νίκη, έδωσε άλλη μία σπρωξιά στον Ερμή για τη Β’ Κατηγορία, ενώ με το «τρίποντό» της αυτό, ανέβηκε στη 7η θέση (2η του β’ γκρουπ) με 27 βαθμούς, πέντε πίσω από την 6η Ανόρθωση και δύο μπροστά από την 8η Πάφο. Ουραγός παρέμεινε ο Ερμής με μόλις 13 βαθμούς.

Νωρίς-νωρίς, στο 5’ η Δόξα άνοιξε το σκορ με σουτ του Ασαμόα εντός περιοχής, παρόλα αυτά, στο πρώτο μέρος ο Ερμής ήταν που είχε την κατοχή και τις σημαντικές ευκαιρίες, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 45λέπτου, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

Ο Ερμής μοχθούσε και στην επανάληψη να μειώσει μα δεν έβρισκε στόχο, εν αντιθέσει με τη Δόξα η οποία στο 53’έκανε το 2-0, όταν ο Μπατίν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλεξάνδρου έκανε το 2-0. Στο 74’ η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα με πέναλτι (το κέρδισε μετά από χέρι του Κατζίκα), που εκτέλεσε ο Μπατίν διαμόρφωσε το σκορ στο 3-0, ενώ είχε και κερασάκι ο αγώνας στη νίκη της ομάδας της Κατωκοπιάς. Αυτό καθότι η Δόξα έκανε το 4-0 στο 83’ με σουτ του Μπατίν από κοντά μετά από ασταθή απόκρουση του Φιρινίδη σε προσπάθεια του Μπόλιεβιτς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μίτρεα στο 81’ ανέτρεψε τον Ντε Μέλο, ο Νεοκλέους υπέδειξε το πέναλτι και ο Μαύρου που το εκτέλεσε, αστόχησε μιας κι ο Φιρινίδης απέκρουσε και ο νεαρός Κύπριος φορ δεν μπόρεσε να μειώσει σε 1-3.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής (Χρύσης Μιχαήλ): Φιρινίδης, Κατσιατής (70′ Ντε Μέλο), Κατζίκα, Ντεβέσα, Ψάλτης, Ενγκαγκά, Ταραλίδης (21′ Mπανούσης), Λαγός, Μπουλά, Φυλακτού, Μακρίεφ (55′ Mαύρου).

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μίτρεα, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης (69′ Αρτάβε), Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Ζατλ (46′ Λουίς Κάρλος), Ασαμόα, Μπατίν (85′ Χατζηβασίλης).

Γήπεδο: «Αμμόχωστος».

Σκόρερ: 5′ Ασαμόα, 53′, 74′ πεν., 83′ Mπατίν.

Κίτρινες: Μπουλά (3η), Ντεβέσα / Περέιρα, Παπαφώτης.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Β’ βοηθός: Γεώργιος Σάββα.

Τέταρτος: Ροβέρτος Κώστα.

Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ