aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣαν πλέι άουτ στο «Αμμόχωστος»

Σαν πλέι άουτ στο «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Το πρώτο από τα τρία μεταξύ τους παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, θα δώσουν σήμερα η Νέα Σαλαμίνα και η Καρμιώτισσα. Αμφότερες θα συμμετάσχουν στο β’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος, επομένως η σημερινή αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» θα έχει άρωμα πλέι άουτ.

Έχοντας χάσει το τρένο του α’ γκρουπ και όντας σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι γηπεδούχοι στοχεύουν πλέον στην έβδομη θέση. Αυτό είναι το αγωνιστικό κίνητρο που τους απέμεινε. Επιμέρους ερέθισμα για όσους ποδοσφαιριστές θα εκπνεύσει το συμβόλαιό τους, η εξασφάλιση της ανανέωσης.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Στάικος Βεργέτης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ωστόσο, δεν προτίθεται να διαφοροποιήσει κατά πολύ το αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό. Μάλιστα, πέρα από την επιστροφή του Νταβίντε Γκράσι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, πιθανό να μην υπάρξει άλλο νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, οι απουσίες της Καρμιώτισσας υποχρεώνουν τον Λιάσο Λουκά να προχωρήσει σε αλλαγές. Οι Σταύρου, Σάλιακας, Αρότσα και Βαττής είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μανογιάν είναι τραυματίας. Εντούτοις, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών χρειάζεται τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη θερμή ζώνη. Θα έχει σημασία να κερδίσει και να μπει στη β’ φάση με ακόμη περισσότερες πιθανότητες για αποφυγή του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ