aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣαλγκάδο: «Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής, ήταν καταλυτικός στο αποτέλεσμα»

Σαλγκάδο: «Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής, ήταν καταλυτικός στο αποτέλεσμα»

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη εξέφρασε ο προπονητής της Πάφος FC, Μίτσελ Σαλγκάδο. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε αναστατωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή και χαρακτήρισε καταλυτική την παρουσία τους στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, όμως είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, πολύ ικανοποιημένος. Είχαμε την κατοχή και την οργάνωση. Για τα γκολ πρέπει να δούμε με τους διαιτητές… ο διαιτητής ήταν καταλυτικός για το αποτέλεσμα. Πριν λίγες βδομάδες ήμασταν εκτός μάχης του τίτλου και τώρα με ρωτάτε αν μπορούμε να το κατακτήσουμε άρα είναι καλό αυτό για εμάς.

Δεν αξίζαμε αυτό που μας έκανε ο διαιτητής. Στο πρώτο γκολ εκτέλεσαν φάουλ πολύ πιο μπροστά από το σημείο που έγινε, στο δεύτερο υπήρξε ξεκάθαρο φάουλ στον Χότσκο.

Είπα στους παίκτες μου ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι να κλαίμε και να βρίσκουμε δικαιολογίες, πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Aν θες πρωτάθλημα πρέπει να τα νικάς και αυτά. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, τα τρία στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στον Άρη, αν και είμαι λίγο αναστατωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή. Θα παλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών και τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ ανταγωνιστικό. Είδα το επίπεδο να ανεβαίνει συνεχώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ