aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Μας δίνει όρεξη για τη συνέχεια», Σεργίδης: «Αλλάξαμε αυτό που ίσχυε το καλοκαίρι»

Σακκάς: «Μας δίνει όρεξη για τη συνέχεια», Σεργίδης: «Αλλάξαμε αυτό που ίσχυε το καλοκαίρι»

Στην ηρεμία που φέρνει στη Δόξα η νίκη επί της ΠΑΕΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Σακκάς, ενώ ο Μάκης Σεργίδης σημείωσε πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Κώστας Σακκάς (Δόξα): «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΠΑΕΕΚ για την καλή δουλειά που κάνουν και ειδικά στο συνάδελφο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, δηλαδή εμείς να επιβληθούμε, να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να μην επιτρέψουμε να μας κάνει αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Στο δεύτερο ημίχρονο επιβληθήκαμε παρόλο που πιεστήκαμε από κάποιες στατικές φάσεις καο αντεπιθέσεις. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Σε αγώνες που ήμασταν πολύ καλοί, όπως με την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ, τον Άρη, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η νίκη θα μας δώσει όρεξη για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να μας πνίξει η βαθμολογική μας συγκομιδή. Μπορούμε, όμως να δούμε με μεγαλύτερη ηρεμία τα επόμενα παιχνίδια».

Mάκης Σεργίδης (ΠΑΕΕΚ): «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Είχαμε την Τρίτη την άσχημη διάγνωση για τον ποδοσφαιριστή μας τον Χατζηκωνσταντή και να του ευχηθούμε να επιστρέψει δυνατός. Είχαμε να αγωνιστούμε με μια ομάδα που διαχρονικά βρίσκεται στην Α’ κατηγορία εδώ και χρόνια με αξιόλογες πορείες και έναν αξιόλογο Κύπριο προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι καλά, η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Νιώθω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με το τέλος του πρώτου γύρου. Κυρίως κατάφεραν να αλλάξουν αυτό που ίσχυε το καλοκαίρι ότι η ΠΑΕΕΚ απλά θα συμμετείχε. Έχουμε ένα αγώνα στο χέρι. Δεν είμαστε μακριά από τους υπόλοιπους. Με όσες δυνάμεις μας απομένουν, θα το παλέψουμε. Θα κρατήσω την θέληση των ποδοσφαιριστών για να πετύχουν, να ακολουθήσουν την κατηγορία. Αυτό έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά. Είδαμε μια καλή ομάδα στα μάτια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια παιδιά υπερβάλουν εαυτούς. Από την αρχή του πρωταθλήματος το ξέρετε ότι είμαστε λίγοι και δυστυχώς λιγοστεύουμε αγωνιστική με αγωνιστική. Όλα τα παιδιά προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ