aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Είχαν πικρία μετά την Ανόρθωση», Κερζάκοφ: «Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι»

Σακκάς: «Είχαν πικρία μετά την Ανόρθωση», Κερζάκοφ: «Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Κώστας Σακκάς παρά τη νίκη της Δόξας επί της Καρμιώτισσας με 2-0 που έφερε την ομάδα της Κατωκοπιάς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσο για τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ, στάθηκε στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Δόξας με το οποίο η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Kώστας Σακκάς

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Δεν μας ενδιέφερε τόσο πολύ η απόδοση, αλλά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και πετύχαμε δυο γκολ. Παίξαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες που κάνει πολύ καλή χρονιά. Η νίκη ανήκει στους παίκτες που την ήθελαν πάρα πολύ. Είχαν την πικρία από το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο οποίο δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Υπάρχει η διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και τους θέλουμε όλους υγιείς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια».

Αλεξάντερ Κερζάκοφ

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και το τελευταίο εδώ. Σίγουρα αυτό που άλλαξε το παιχνίδι ήταν το πέναλτι. Μετά το πέναλτι χάσαμε τη συγκέντρωση μας και αμέσως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ