aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Γεωργίου: «Ο Κετσπάγια γιατί δεν τα είπε αυτά όταν πήγε στον ΑΠΟΕΛ;»

Σ. Γεωργίου: «Ο Κετσπάγια γιατί δεν τα είπε αυτά όταν πήγε στον ΑΠΟΕΛ;»

Κάκισε τους χαρακτηρισμούς του Τιμούρ Κετσπάγια προς τον κόσμο της Ανόρθωσης ο Σταύρος Γεωργίου. Μιλώντας στον Super Sport FM o παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γαλαζοκιτρίνων, όμως σημείωσε πως η πρόκριση είναι ανοικτή.

Απόσπασμα δηλώσεων

«Αγωνίζονται οι πιο φορμαρισμένες ομάδες, η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στον επαναληπτικό, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση και την εικόνα που είδαμε στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ. Μου άρεσε πολύ το πλάνο που είχαν οι παίκτες, δεν περίμενα αυτό τον ρυθμό σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Κετσπάγια προσπάθησε να κρατήσει το σκορ μέχρι το σημείο που αποφάσισε να ρισκάρει για να πάρει αποτέλεσμα».

Για τις δηλώσεις Κετσπάγια: «Το να αποκαλείς κκιλίντζιρους θεωρώ ότι είναι καταδικαστέο, άτοπο και άστοχο που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση μεταξύ των ομάδων. Ο Τιμούρ γιατί δεν βγήκε να πει αυτά που είπε όταν έφυγε από την Ανόρθωση και πήγε στον ΑΠΟΕΛ. Το να βγαίνει ένας ποδοσφαιριστής στο πεζούλι και να βρίζει τον ΑΠΟΕΛ είναι πρόκληση. Είναι καταδικαστέο όλο αυτό. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί και οι συμπεριφορές προπονητών και παικτών… είναι αυτά που δημιουργούν όλη την ένταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ