aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ρώσικη ρουλέτα

Στην 34η στροφή του πρωταθλήματος, διαχώρισε την ήρα από το σιτάρι, επιβεβαιώνοντας και μαθητικά αυτό που οι πλείστοι είχαν αντιληφθεί: ότι η υπόθεση τίτλος είναι για δύο, τρίτος δεν χωρεί!

Άρης και ΑΠΟΕΛ, πέτυχαν μεγάλες εντός έδρας νίκες με 2-0 και 2-1 σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ αντίστοιχα, βγάζοντας οριστικά εκτός της μάχης την ανήμπορη να ακολουθήσει, ΑΕΚ. Δύο αγωνιστικές πριν από το νήμα, οι κιτρινοπράσινοι είναι στο -9 από την κορυφή, την ίδια ώρα που Πάφος FC και Απόλλωνας υποχώρησαν στο -12, δείγμα της ποιοτικής διαφοράς των διεκδικητών του τροπαίου.

Στην κούρσα για τον τίτλο, ο Άρης δεν έχει μόνο το βαθμολογικό πλεονέκτημα (+3). Πριν από τη (τελευταία) μονομαχία στη Λευκωσία, οι πράσινοι υποδέχονται την Ομόνοια, ομάδα που τέσσερα 24ωρα μετά θα αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου ενώ οι γαλαζοκίτρινοι, διασταυρώνουν το ξίφος με τον Απόλλωνα που παλεύει για ευρωπαϊκό εισιτήριο και μάλιστα, εκτός έδρας.

Σε μάχη που εξελίσσεται καιρό τώρα σώμα με σώμα, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κρίνει στο τέλος τον πρωταθλητή. Υπάρχει η πιθανότητα ενός συγκλονιστικού τελικού στην 36η αγωνιστική, υπάρχει όμως και η πιθανότητα το συγκεκριμένο 90λεπτο να πάρει μορφή πράσινης φιέστας. Προσδεθείτε για τυχόν έντονες αναταράξεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ