aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΡιστέφσκι για το Απόλλων - ΑΕΛ: «Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Κύπρου»

Ριστέφσκι για το Απόλλων – ΑΕΛ: «Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Κύπρου»

Σημαντική για την αυτοπεποίθηση όλων ήταν η νίκη (1-0) επί του Εθνικού, τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ Κίρε Ριστέφσκι, μετά το τέλος του αγώνα. Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ντέρμπι κυπέλλου που πλησιάζει, κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ντέρμπι της Κύπρου.

Όσα δήλωσε ο Κίρε Ριστέφσκι:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά για εμάς είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Με αυτή τη νίκη παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, έρχεται και το κύπελλο και πρέπει να πάμε με θετική ψυχολογία».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Κύπρου και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τι σημαίνει».

Για τον ίδιο και τους πρώτους μήνες του στην Κύπρο: «Είμαι πολύ καλά. Είναι και η οικογένεια μου εδώ και τους αρέσει. Ξεκίνησα να παίζω και εγώ καλά αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ελπίζω όλη η ομάδα να δώσει το καλύτερο για να συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ