aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ψώνια» από την Ομόνοια με τρεις παίκτες!

«Ψώνια» από την Ομόνοια με τρεις παίκτες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πόρτα της Ομόνοιας έχει χτυπήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες ο Ερμής, ο οποίος θέλει να «ψωνίσει» καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν τεθεί εκτός πλάνου της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων και θα παραχωρηθούν, είτε με ελευθέρα είτε με υποσχετική μετεγγραφή. Μία εξ αυτών, όπως αποκάλυψε το «Goal» είναι ο Θεοδόσης Κύπρου, όμως δεν είναι η μοναδική. Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μάριο Δημητρίου εδώ και βδομάδες, ενώ ενδιαφέρει και ο Νικολάι Κιπιάνι.

Ο νεαρός Ρώσος φαίνεται να μην είναι στις προτεραιότητες του Χουάν Κάρλος Ολίβα και είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει ότι, διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα και μπορεί να βοηθήσει αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης. Ο Κώστας Καϊάφας θεωρεί ότι, είναι μια επιλογή που μπορεί να του δώσει στοιχεία τα οποία λείπουν από την ομάδα του και γι’ αυτό το… παλεύει για να τον πάρει στην ομάδα της Αραδίππου.

Το μετεγγραφικό σαφάρι συνεχίζεται στους «φτεροπόδαρους», που θέλουν να αποκτήσουν νεαρούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μέσα στα οικονομικά δεδομένα του σωματείου. Γι’ αυτό και «χτύπησαν» την πόρτα της Ομόνοιας για να μπορέσουν να προσεγγίσουν παίκτες ποιοτικούς και σε λογικές απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ