aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ψήνει» κάτι πολύ καλό με Πιμ Μπάουμαν

«Ψήνει» κάτι πολύ καλό με Πιμ Μπάουμαν

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή. Στον Ερμή θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, γι’ αυτό ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του εξετάζουν ενδελεχώς όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Όπως γίνεται και με τον 25χρονο μέσο Πιμ Μπάουμαν, ο οποίος αξιολογήθηκε θετικά.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο Παραλίμνι. Σε 38 ματς πέτυχε τρία γκολ, πραγματοποιώντας σε αδρές γραμμές θετικές εμφανίσεις. Επίσης πέρασε από τη Ναϊμέγκεν, όπως και από την Ίντερ Τουρκού της Φινλανδίας.

Ο τεχνικός του Ερμή έχει σχηματίσει μια καλή άποψη για τον Μπάουμαν, τον έχει θέσει ψηλά στη λίστα και δεν αποκλείεται να έχει κατατεθεί πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε σύναψη συμφωνίας.

Το θετικό στον Ερμή είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του μετεγγραφικού σχεδιασμού έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει βιασύνη για τις επόμενες κινήσεις. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν αγχώνεται. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μέχρι σήμερα προσθήκες που έχουν γίνει.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που περνούν από δοκιμαστικά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να  ξεχωρίζει. Βέβαια θα περάσουν κι άλλοι παίκτες από δοκιμαστικά και όποιος πείσει την τεχνική ηγεσία τότε θα αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ