aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ψηλά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς ο Τάαμαρι - Ενδιαφέρει κυπριακές ομάδες, 500 χιλιάδες το κασέ...

«Ψηλά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς ο Τάαμαρι – Ενδιαφέρει κυπριακές ομάδες, 500 χιλιάδες το κασέ του»

Πολύ ψηλά στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Μούσα Τάαμαρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newspao.gr, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τους πράσινους της Αθήνας.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων, και όχι μόνο, για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλει διακαώς ο Ιβάν. Συμπληρώνεται δε πως το κασέ του φτάνει στις 500 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό που ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει.

Το δημοσίευμα:

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει την απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ, ο οποίος θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη στο ραντάρ του τον Μούσα Τάαμαρι, ο οποίος έκανε «θράυση» στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018-20.

Ο 23χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ, που αγωνίζεται απ’ τον περασμένο Οκτώβριο στη βελγική Λέουβεν, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος επιθμεί διακαώς την απόκτηση του από το «τριφύλλι».

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, καθώς ο Τάαμαρι ενδιαφέρει και άλλες ομάδες (όχι μόνο κυπριακές), όμως στον Παναθηναικό αντιμετωπίζουν πολύ «ζεστά» την περίπτωση του και είναι στις πρώτες επιλογές του για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Το κασέ του φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ, ένα ποσό που με βάση το φετινό μπάτζετ το… καλύπτει ο Παναθηναϊκός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ