aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΨηλά ο πήχης για τον αντί-Σαντίκ στη Δόξα

Ψηλά ο πήχης για τον αντί-Σαντίκ στη Δόξα

Όπως είναι φυσικό, η προσπάθεια της Δόξας για απόκτηση σέντερ φορ θα κορυφωθεί, αφού απέμειναν τρία 24ωρα. Οι Λούκας Χατζηλούκας και Κώστας Χριστοδούλου έθεσαν ψηλά τον πήχη, αφού αναζητούν τον αντικαταστάτη του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Μπεράτ Σαντίκ (μετεγγράφηκε στην Ταραγόνα). Μάλιστα, όπως μας ελέχθη από τις τάξεις των πρασίνων, αν δεν βρεθεί πειστικός στράικερ δεν θα γίνει μετεγγραφή.

Η ενδεχόμενη τέταρτη προσθήκη πάντως δεν προϋποθέτει αποχώρηση, παρά το ότι αποκτήθηκαν τρεις (Σωτηρίου, Αλεξάνδρου, Αρτάβε) και αποχώρησαν άλλοι τόσοι (Σαντίκ, Παχίπης, Ευσταθίου). Ο λόγος είναι ότι η μία από τις μετεγγραφές που έγιναν, του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, αφορούσε θέση στον κατάλογο Β και έτσι δεν απαιτείται διαγραφή ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι αφήνουν πίσω την προψεσινή ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (0-2), αποστολή που εκ των προτέρων δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Η προσοχή θα στραφεί στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο. Απών θα είναι ο Γεβγέν Παβλόφ, ο οποίος αντίκρισε τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, εξέτισαν την ποινή τους οι Ζοέλ Περέιρα και Λουίς Κάρλος στο ματς με τους κυανόλευκους και βρίσκονται στη διάθεση του Χατζηλούκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ