Ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς Ολυμπιακός και Δόξα

Ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο ζευγάρι συνθέτουν Ολυμπιακός και Δόξα, στο ματς που θα γίνει στο Μακάρειο και θα αρχίσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για τους μαυροπράσινους είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, έχοντας τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο τους για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Ως τυπικά γηπεδούχος ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που λίγο ή πολύ έχουν τους ίδιους στόχους. Μια εντελώς νέα ομάδα «έχτισε» το καλοκαίρι ο Κύπριος τεχνικός και είναι λογικό να θέλει τον χρόνο της. Δίνοντας το πρώτο επίσημο ματς, αυτό που έχει σημασία είναι οι βαθμοί και όχι τόσο η εμφάνιση και αυτό θα επιδιώξουν οι μαυροπράσινοι. Η οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα είναι παρακινδυνευμένη από τη στιγμή που ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα και είναι το πρώτο ματς της σεζόν.

Από την άλλη, για τη Δόξα είναι το δεύτερο ματς. Μετά την ήττα από την Ομόνοια, θέλει να βγάλει αντίδραση και απέναντι σ’ έναν πιο βατό αντίπαλο θα ψάξει την πρώτη της νίκη. Το πρόσωπο που παρουσίασε στην πρεμιέρα δεν ήταν κακό και αν παρουσιάσει βελτίωση, τότε έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στην επιτυχία. Ο Χατζηλούκας ενδέχεται να προβεί σε 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προσδοκώντας η ομάδα να παρουσιάσει σταθερότητα στην άμυνα και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ