aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΨάχνεται για Κύπρο ο Τζόναθαν Χέρις

Ψάχνεται για Κύπρο ο Τζόναθαν Χέρις

Επαφές με κυπριακές ομάδες, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα και από ποια κατηγορία, έχει ο Τζόναθαν Χέρις. Ο 29χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός που μένει ελεύθερος από την Ουίπεστ Ουγγαρίας στο τέλος του Ιουνίου, ανέφερε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «www.walfoot.be» ότι ο μάνατζερ του βρίσκεται στο ψάξιμο για ομάδα στη χώρα μας.

«Κύπρος, Ισραήλ… Μια ηλιόλουστη χώρα! Αλλά, θα δούμε όταν τελειώνει η σεζόν με την Ουίπεστ, εστιάζω πρώτα σε αυτό. Θέλω όμως ένα άλλο μέλλον για το κοριτσάκι μου. Η σύζυγός μου κοιτάζει σπίτια στο εξωτερικό κάθε μέρα. Είναι πιο ανήσυχη από εμένα (γέλια). Τώρα δεν υπάρχει κάτυι συγκεκριμένο, ο πράκτορας μου έχει κάποιες επαφές στην Κύπρο, θα δούμε τι γίνεται αυτό το καλοκαίρι», είπε.

Ερωτηθείς γιατί δεν επιστρέφει στο Βέλγιο, είπε: «Πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι θα επέστρεφα εκεί προς το τέλος της καριέρας μου. Είμαι ακόμα νέος και ελπίζω να έρθουν καλύτερα χρόνια».

Ακολουθεί το βιογραφικό του Τζόναθαν Χέρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ