aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΨάχνει για το πέμπτο «μπαμ» κόντρα στην ΑΕΚ

Ψάχνει για το πέμπτο «μπαμ» κόντρα στην ΑΕΚ

Στην έδρα της ανεβασμένης ΑΕΚ, η Αλκή θα είναι λογικά το αουτσάιντερ. Το… ξέρει και δεν έχει πρόβλημα, καθώς το ίδιο συμβαίνει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Απόψε, όμως, θα επιδιώξει να κάνει «μπαμ» ανάλογου κρότου με τις στείρες ισοπαλίες απέναντι σε Ανόρθωση (δύο φορές) και ΑΠΟΕΛ ή ακόμα μεγαλύτερου από το τρίποντο εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας (2-0).

Η ήττα από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (1-2) άλλωστε την προηγούμενη εβδομάδα (σε συνδυασμό με τη νίκη της Πάφος FC εις βάρος του ΑΠΟΕΛ) τη διατηρεί σε απόσταση βολής από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι, ειδικά τρεις στροφές πριν από την εκπνοή της α’ φάσης, κάθε πόντος μπορεί να αποδειχτεί χρυσός στο τέλος του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και οι κυανέρυθροι θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή στους κιτρινοπράσινους, ελπίζοντας πως η προσπάθειά τους θα ανταμειφθεί με βαθμολογικό όφελος.

Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Κώστας Σακκάς δεν έχει στη διάθεσή του τον «κιτρινισμένο» Ιβάν Κάρλος και το ζητούμενο είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει στην κορυφή. Βασικοί υποψήφιοι είναι οι Μπανταρά και Ηλία. Από εκεί και πέρα, οι επικρατέστεροι άλλοι δέκα του αρχικού σχήματος είναι οι Πάρντο (τερματοφύλακας), Κυπριανού, Χριστοφή, Φλόρες, Στάροκιν (αμυντικοί), Μπελαμεϊρί, Ακόστα, Γκαντασιά, Σταύρου και Σπόλιαριτς ή Γουίκς (μέσοι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ