aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΨάχνει για ρευστό

Ψάχνει για ρευστό

Πέρα από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, το ενδεχόμενο ανανέωσης του Σάλομον Γκράιμς, την οργάνωση της προετοιμασίας, υπάρχει ακόμα ένα θέμα που απασχολεί τη Νέα Σαλαμίνα. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων προσπαθεί να βρει πόρους για να πληρώσει τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών.

Χρωστά μισθούς δύο μηνών και καταβάλλεται προσπάθεια από τους ιθύνοντες του σωματείου για να τους ξοφλήσουν το συντομότερο δυνατόν. Το οικονομικό είναι ένα θέμα που δεν παύει να απασχολεί τον προσφυγικό σύλλογο. Διαρκώς αναζητείται ρευστό, για να αποφευχθούν περιπέτειες του παρελθόντος, που στοίχισαν βαθμούς στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ωστόσο, αυτό δεν φρενάρει την προσπάθεια για ενίσχυση. Ο Μάκης Παπαϊωάννου συνεχίζει τη μελέτη των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και σε συνεννόηση με τον Εουγκέν Νεαγκόε ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις.

Όπως μας ειπώθηκε, έχουν εντοπιστεί στόχοι, αλλά λόγω του ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου, γίνεται παιχνίδι υπομονής μέχρι να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Ελπίζοντας ότι το παιχνίδι της υπομονής θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: Την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν τη Νέα Σαλαμίνα να βελτιωθεί αγωνιστικά, δίχως να τη φέρουν σε δύσκολη οικονομική θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ