aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρωτοβουλία για εκατοντάδες αρκουδάκια στο ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Πρωτοβουλία για εκατοντάδες αρκουδάκια στο ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Με σλόγκαν «κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο, κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι» άρχισε πρωτοβουλία με στόχο το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας που διακόπηκε λόγω ομίχλης και θα συνεχιστεί στις 26 Δεκεμβρίου να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το ντέρμπι «αιωνίων» της Κύπρου θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, ημέρα χαράς και γιορτής, επομένως η ιδέα να πάρουν χαρά όλα τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα για τα πιο μικρά δώρα. Πώς; Με πρωτοβουλία του Γιώργου Καμπούρη που αγκαλιάστηκε από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας θα ριχθούν δεκάδες και γιατί όχι εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Δεν γνωρίζω πόση οργάνωση χρειάζεται. Αλλά η ιδέα υπάρχει, είναι τόσο εύκολη, η δύναμη του διαδικτύου και η καρδιές μας θα τα κάνουν όλα. Η ιδέα είναι να γίνει στο αιώνιο ντέρμπι, που προγραμματίζεται για τις 26 Δεκεμβρίου. Ας γίνει η αρχή. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να την αγκαλιάσετε, να την υποστηρίξετε και σίγουρα σαν οργανώσεις να επικοινωνήσετε μαζί μου, για τον τελικό προορισμό των μικρών λούτρινων αρκούδων», σημειώνει ο εμπνευστής της ιδέας.

Το ρίξιμο λούτρινων αρκούδων συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αναμέτρηση της Ρεάλ Μπέτις με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι
Κανένα Παιδάκι Χωρίς Αρκουδάκι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ