aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρωτοσέλιδο στην Ελλάδα η φάτσα και το «μωράκι» του Κουτσοκούμνη

Πρωτοσέλιδο στην Ελλάδα η φάτσα και το «μωράκι» του Κουτσοκούμνη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το… μωράκι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για το οποίο αναφέρεται συνέχεια στο Facebook ώστε να δίνει τροφή για να ασχολούνται μαζί του τα ΜΜΕ, έγινε πρωτοσέλιδο στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, με αυτό τον τρόπο, «δουλεύει αρκετούς σε ψιλό γαζί». Γιατί; Επειδή το μωράκι ίσως να είναι τετράποδο και όχι δίποδο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τα προβλήματά του και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης τις σκοτούρες του, αλλά το μωράκι δεν παύει να είναι στην καρδιά του εκπροσώπου της FIFA και επιτετραμμένου της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το κρύβει.

«Ευχαριστώ για την αγάπη και την ευτυχία. Ευχαριστώ που μοιραζόμαστε τα όνειρά μας και που βλέπεις όσα εγώ βλέπω, καράβια στη στεριά, νύχτες με δυο φεγγάρια, τον ήλιο σαν αχινό, πουλιά και ψάρια να κολυμπάνε στον ουρανό», σχολίασε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χθες το απόγευμα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και αφιέρωσε το τραγούδι «Καράβια βγήκαν στη στεριά» του Γιώργου Νταλάρα.

Όσον αφορά στο πρωτοσέλιδο με τη φάτσα του, πρόκειται για την εφημερίδα «Live Sport», η οποία κυκλοφορεί με τίτλο «Το “μωράκι” μας (εμ)παίζει» και με υπέρτιτλο «Χαμός με τα “είπα-ξειπα” του Κουτσοκούμνη». Υπενθυμίζουμε πως ο Κουτσοκούμνης, είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε από την FIFA για να βρει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κριτική στον πρόεδρο της ΚΟΠ από τα ελληνικά ΜΜΕ είναι βαριά. Συνάδελφοι, έχετε πολλά να τραβήξετε ακόμα. Το… συκώτι του Κουτσοκούμνη είναι για μεγάλα πράγματα.

f1f899894b6f31b538f62e4c7f66018c_xl15064123_10154042247651439_580945678_o

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ