aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠρώτος στόχος ο Κολοκούδιας

Πρώτος στόχος ο Κολοκούδιας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ανδρέας Κυπριανού καταλήγει σε παραμονή στην Αναγέννηση και η Νέα Σαλαμίνα στράφηκε στον Γιώργο Κολοκούδια για την απόκτηση επιθετικού. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ως δεύτερη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης (πρώτη θα είναι ο Ντίμιταρ Μακρίεφ) και εμπόδιο είναι η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό.

Ο Κύπριος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα προσφάτως και αναζήτησε αποδοχές όχι πολύ χαμηλότερες από αυτές που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιό του. Από την πλευρά τους οι Αμμοχωστιανοί δεν μπορούν να του δώσουν τέτοιο μισθό και θέλουν να γεφυρώσουν τη διαφορά, ελπίζοντας ότι η προσπάθειά τους θα ευοδωθεί.

Πάντως, ο διεθνής φορ είναι διατεθειμένος να μειώσει τις απαιτήσεις του και συνεπώς δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή. Διαφορετικά, η επιτροπή προγραμματισμού θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να καλύψει τη θέση. Πάντως, για τον Κολοκούδια ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και το Παραλίμνι (βλέπε ένθετο κείμενο).

Από εκεί και πέρα, η Νέα Σαλαμίνα είναι κοντά στην απόκτηση του Ζαχαρία Θεοδώρου. Ο 23χρονος διεθνής με την Ελπίδων μπήκε στο στόχαστρο του Μάκη Παπαϊωάννου, ως δεύτερη λύση στο δεξιό άκρο (πρώτη επιλογή είναι ο Σάββας Τσαμπούρης).

Οι επαφές έχουν προχωρήσει και είναι πιθανή η επίτευξη συμφωνίας. Είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά φυσικά μέχρι να μπουν οι υπογραφές καμία μετεγγραφή δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Ο Θεοδώρου ανήκε στην Ανόρθωση και αγωνιζόταν την τελευταία διετία δανεικός στην Αγία Νάπα. Ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς (χιαστούς), αλλά όπως μας ειπώθηκε τους ξεπέρασε και είναι έτοιμος για να αρχίσει προετοιμασία.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου της Αμμοχώστου, όμως, ασχολείται και με τις τρεις βασικές προτεραιότητες τους σχεδιασμού που έχουν απομείνει. Οι τελευταίες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το οικονομικό αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξασφάλιση θετικής απάντησης σέντερ μπακ, εξτρέμ και μέσου (για τη θέση στο κέντρο προσεγγίστηκε Βραζιλιάνος, αλλά θεωρείται δύσκολο να αποκτηθεί).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ