Πρώτο τεστ μετά τη Νάουσα για τον Εθνικό, παραμένει στο προσκήνιο ο Ηλία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Νάουσα, κόντρα στον Ονήσιλο θα δώσει σήμερα στις 19:00 ο Εθνικός Άχνας στο Δασάκι. Ο Γιώτης Εγκωμίτης θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα που δούλεψε στην προετοιμασία, ενώ σιγά-σιγά η ομάδα μπαίνει και στο τελικό μοντάρισμα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό είναι συμπληρωμένο και αν γίνει κίνηση θα είναι, πιθανότατα, με επιθετικό ποδοσφαιριστή. Η τεχνική ηγεσία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το ρόστερ και την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, ο Ουκρανός Μαρκόφσκι.

Η ομάδα της Άχνας θα επιδιώξει μέσα από τα φιλικά που έρχονται να «δέσει» ακόμη περισσότερο και να βγει και το τελικό πλάνο όσον αφορά τους παίκτες που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό υπάρχει στο μυαλό του Κύπριου τεχνικού. Το Σάββατο ο Εθνικός θα δώσει άλλο ένα φιλικό, πολύ πιο δυνατό αυτή τη φορά, μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Στα μετεγγραφικά η περίπτωση Μάριου Ηλία παραμένει στο προσκήνιο αλλά ταυτόχρονα δείχνει περίπλοκη.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ