aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΠρώτη νίκη με ανατροπή από τον αέρα για την Καρμιώτισσα (vid)

Πρώτη νίκη με ανατροπή από τον αέρα για την Καρμιώτισσα (vid)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου πέτυχε η Καρμιώτισσα το βράδυ της Παρασκευής (25/9) στον αγώνα με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα φέρνοντας τα πάνω κάτω στον αγώνα που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Ένωση προηγήθηκε με γκολ του Άλβες νωρίς στην αναμέτρηση, μόλις στο 4’ και κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το 79’. Η ομάδα του Κάρλος Φερέρ που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των βυσσινί φλέρταρε με τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, όμως η Καρμιώτισσα πάτησε γκάζι στο φινάλε και κατάφερε να πετύχει μια υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία.

Στο 79’ ο Ίσμαελ Σασί με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 88’ μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα ακριβείας ο Χρυσοβαλάντης Καπαρτής έβγαλε σε θέση βολής τον Ρόμο, ο οποίος επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαντσέφσκι.

Στους πέντε βαθμούς η Καρμιώτισσα ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ένωση έμεινε στον πυθμένα και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Κυριακίδης, A. Χριστοφή, Μπαράνοφ, Ευσταθίου (75΄ Καπαρτής), Παχίπης (75΄ Χρίστου), Πέρεζ, Ρέινολντς, Χατζηβασίλης, Ι. Σασί, Ο. Σασί (52΄ Μαλεκκίδης), Ρόμο.

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ): Γκαντσέφσκι, Φαν Άνχολτ (36΄ Μουλαζίμης), Μπάλαζιτς, Μπαρπόσα, Λουσέρο (72΄ Αϊρέπ), Μπελόνε, Κοσμάς (53΄ Μαϊσουράντζε), Μπαλοτέλι Θεοδώρου, Άλβες, I. Μαρκόφσκι.

Σκόρερ: 79’ Ι. Σασί, 88’ Ρόμο / 4’ Άλβες.

Κίτρινες: Πέρεζ, Ευσταθίου, Παχίπης, Ι. Σασί / Θεοδώρου, Μπελόνε.

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ Βοηθός: Μάριος  Δημητριάδης.

4ος: Μάριος Αντωνίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ