aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠρώτη κλήση στην Εθνική Κύπρου για τον Πάρντο!

Πρώτη κλήση στην Εθνική Κύπρου για τον Πάρντο!

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν για τους δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με Γεωργία και Αρμενία στις 10 και 13 Νοεμβρίου. Πρώτη κλήση για τον τερματοφύλακα της Αλκής και πρώην τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Ούρκο Πάρντο, ο οποίος πρόσφατα πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα.

Επιστροφή στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο για τον Ντόσσα Τζούνιορ ενώ σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις, ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και επιστρέφουν οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ.

Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών για Γεωργία και Αρμενία:

ΑΕΚ: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βανσάν Λαμπάν, Μάριος Αντωνιάδης, Νέστωρ Μυτίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς.

ΑΕΛ: Ανδρέας Αβραάμ, Ντόσσα Τζούνιορ.

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ούρκο Πάρντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γιώργος Οικονομίδης.

ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Μερκής, Γιώργος Εφραίμ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού.

ΑΡΗΣ: Nεόφυτος Μιχαήλ.

ΔΟΞΑ: Βασίλης Παπαφώτης.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαρκάσα, Φάνος Κατελάρης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωστάκης Αρτυματάς.

ΕΣΤΟΡΙΛ: Χαράλαμπος Κυριάκου.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Πιέρος Σωτηρίου.

ΖΟΥΛΤΕ: Γρηγόρης Κάστανος.

ΣΑΟΥΘΕΝΤ: Τζέισον Δημητρίου.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Κωνσταντίνος Λαΐφης.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου με προπόνηση στις 18:00 στο Μακάρειο. Πριν από την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ ενώ η προπόνηση θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για τα ΜΜΕ. Την Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (κλειστή για τα ΜΜΕ) και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για τη Γεωργία.

Ο αγώνας Γεωργίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 17:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου) στην πόλη Γκόρι. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αρμενία και τη Δευτέρα 13 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αρμενία στις 18:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πόλη Ερεβάν. Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ