aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠροθεσμία 15 ημερών στα χουλιγκάνια!

Προθεσμία 15 ημερών στα χουλιγκάνια!

Ως συνήθως τα (ανησυχητικά) κρούσματα βίας έφτασαν μέχρι τη Βουλή των Αντιπροσωπών. Αυτή τη φορά απασχόλησε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών και στη συνεδρία κλήθηκαν πρόεδροι σωματείων και οπαδοί.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Τορναρίτης, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, άστραψε και βρόντηξε: «Φαίνεται, ότι κάποιοι παρεξήγησαν τις προθέσεις και τις βουλές της Επιτροπής Νομικών. Εάν τις επόμενες των ημερών συνεχιστούν τα έκτροπα, τα οποία παρουσιάζονται, ειδικότερα, εκτός των αγωνιστικών χώρων θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα» ανέφερε ο Νίκος Τορναρίτης και διεμήνυσε πως «δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες κάθε Σαββατοκύριακο αυτών των εικόνων, που απειλούν να αφαιρέσουν τη ζωή συμπολιτών μας», ενώ έδωσε προθεσμία 15 ημερών όπως συνετιστούν όλοι και όποιος έχει ευθύνη να την αναλάβει!

Για να το εμπεδώσουμε η Επιτροπή Νομικών δίνει προθεσμία 15 ημερών στα χουλιγκάνια να συνετιστούν και σε όλους τους υπόλοιπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γιατί δόθηκε η προθεσμία είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της καταπολέμησης της βίας στα κυπριακά γήπεδα είναι η επιφανειακή προσέγγιση. Μας το είπαν ειδικοί, μας το είπαν εμπειρογνώμονες, μας το είπαν Εγγλέζοι αστυνόμοι που εξάλειψαν σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο. Διαλέγετε και παίρνετε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ