aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόθεση ακόμη και για αποχή!

Ριπές κατά των σωμάτων ασφαλείας, τα οποία κατηγορούνται για αδράνεια από το στρατόπεδο του Συνδέσμου των Ποδοσφαιριστών, με τον Πρόεδρο τους, Σπύρο Νεοφυτίδη να κάνει λόγο ακόμη και για ανεκπαίδευτους επιτηρητές. Μιλώντας το μεσημέρι στον Active 107,4&102,5 διατύπωσε ακόμη την άποψη ότι ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης θα έπρεπε να ζητήσει την ποινική δίωξη του υπεύθυνου αξιωματικού της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: «Πάνε χασικλωμένοι για να προκαλέσουν επεισόδια»

Με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και διακηρύττοντας την πρόθεση των ποδοσφαιριστών ακόμη και να απέχουν από παιχνίδια, όταν παρουσιάζονται στο γήπεδο φαινόμενα οπαδικής βίας, ο Σπούρος Νεοφυτίδης, διερωτήθηκε πως ήταν δυνατόν ενώ οι επιτηρητές είχαν γνώση του τρόπου με τον οποίο κάποιοι «έμπασαν» στο γήπεδο μαχαίρια, φωτοβολίδες και πέτρες, να έμειναν αδρανείς. Όσο δε για την αστυνομία, αυτή, κατά τον κύριο Νεοφυτίδη φέρεται να γνώριζε για τις σακούλες με τα αντικείμενα που κάποιοι ανέβαζαν από έξω με σχοινιά, εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης: «Είναι προφανές πως ο Ιωνάς Νικολάου έχει πρόβλημα»

Μάλιστα εκφράζει τη θέση ότι θα έπρεπε ο αρμόδιος Υπουργός να ζητήσει να προχωρήσουν σε ποινική διερεύνηση εναντίον του υπεύθυνου αξιωματικού και στη συνέχεια να κατηγορηθεί και να συλληφθεί. Τέλος διερωτήθηκε από πού προήλθαν οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις στην ενάμιση ώρα διακοπής του αγώνα, που είχαν ως αποτέλεσμα τη συνέχιση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οργίζεστε, κύριε υπουργέ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ