aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠροτεραιότητα η ανανέωση συμβολαίου με Βεσελόφσκι - Τιάγκο

Προτεραιότητα η ανανέωση συμβολαίου με Βεσελόφσκι – Τιάγκο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο συμβόλαια που θα λήξουν τον ερχόμενο Ιούνιο αρκούν για να θέσουν τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας σε επιφυλακή. Τα ονόματα που αντιστοιχούν σε αυτά αρκούν για να προκαλέσουν συναγερμό στις τάξεις των φίλων της: Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Τιάγκο.

Γι’ αυτό και οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου θέλουν να… φυλάξουν τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σλοβάκο και τον Βραζιλιάνο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων και συνεπώς σύντομα θα αρχίσει ο κύκλος των επαφών με στόχο την εξασφάλιση της υπογραφής τους.

Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, καθώς αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Βεσελόφσκι επιβεβαιώνει για τρίτη σερί σεζόν ότι οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν διάνα στα… χασομέρια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου του 2016. Στα 33 του χρόνια δεν έχασε λεπτό και εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στο ερώτημα της ιστοσελίδας μας, «Goal.com.cy», «ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος;» πήρε τους περισσότερους ψήφους με ποσοστό 40%! Δείγμα της καθολικής αναγνώρισης από το σύνολο των Κύπριων ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας.

Παρόμοια δεδομένα, όμως, ισχύουν και για τον Τιάγκο. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός από τη χώρα του καφέ έδωσε το παρών του σε 13 ματς, χάνοντας μόνο το πρόσφατο με τον ΑΠΟΕΛ, επειδή μία αγωνιστική προηγουμένως αντίκρισε την τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, πέτυχε πέντε γκολ και βοήθησε δημιουργικά, αποτελώντας ένα από τα γερά ατού της γραμμής κρούσης των Αμμοχωστιανών.

Αντιληπτό, λοιπόν, γιατί θέλει να προλάβει η Νέα Σαλαμίνα, δεσμεύοντάς τους και την επόμενη ή τις επόμενες σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ