aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρωταθλητής κατά 46% ο Απόλλων, δεύτερο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα το κυπριακό

Πρωταθλητής κατά 46% ο Απόλλων, δεύτερο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα το κυπριακό

Μπορεί ο Απόλλων να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -1 από τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος Άρη, ωστόσο η βρετανική στατιστική υπηρεσία «Euro Club Index» καθιστά την ομάδα της Λεμεσού ως το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος με ποσοστό 46%.

Μετά από δικές της έρευνες και στατιστικά στοιχεία, η «Euro Club Index» κατέγραψε τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκύπτει ιδιαίτερος ενθουσιασμός για την έκβαση των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, καθώς στα πλείστα εξ αυτών υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Αναλυτικά οι πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος

Σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα από την 9η έως και την 16η θέση της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ (με βάσει την περσινή βαθμολογία) τα δεδομένα διαφοροποιούνται σε κάποιες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Φαβορί για κατάκτηση του τίτλου είναι ο Απόλλων με πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος 46%. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της «Euro Club Index» το κυπριακό πρωτάθλημα είναι το δεύτερο πιο αμφίρροπο ανάμεσα στα 16 πρώτα, με το βελγικό να είναι στην κορυφή καθώς δίνονται πιθανότητες 45% στην Κλαμπ Μπριζ για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ