aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠροτάθηκε σε Απόλλων και ΑΕΚ Λάρνακας ο Γοδόι

Προτάθηκε σε Απόλλων και ΑΕΚ Λάρνακας ο Γοδόι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Lamia Ole», αναφέρεται ότι ο Αργεντινός πρώην μέσος των Ατρόμητου και Παναιτωλικού, Φερνάντο Γοδόι, προτάθηκε στη Λαμία, αλλά και σε κυπριακές ομάδες και μάλιστα πρωτοκλασάτες. Για τη Λαμία, το κασέ του ποδοσφαιριστή αποτελεί «αγκάθι», κι έτσι αυτοί που τον προωθούν «ψάχνονται» στην Κύπρο για τον «πελάτη» τους.

Πάντως, υπάρχει η άκρη του νήματος σχετικά με τις ομάδες στις οποίες προτάθηκε ο 29χρονος άσος και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να μεταφέρουμε πως αυτές είναι ο Απόλλωνας (κάτι το οποίο διέρρευσε άλλωστε από χθες 20 Μαΐου και είναι βάσιμο), αλλά και η ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοκλασάτες κυπριακές ομάδες αξιολογούν τον Γοδόι

Βεβαίως, είναι λίγο νωρίς ακόμη για να μάθουμε αν ο ποδοσφαιριστής μπήκε σε καλή θέση στη λίστα αξιολόγησης των δύο ομάδων και αν προκύψει οτιδήποτε που να αφορά σε συμφωνία του Γοδόι με οποιαδήποτε από τους δύο συλλόγους, αυτό θα διαφανεί σύντομα. Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν, αξιολογούνται ή δέχθηκαν κρούση για την προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση, είναι δεκάδες. Αν μία ομάδα παρουσιάζεται περισσότερο ζεστή, αυτή είναι ο Απόλλωνας.

Ο 29χρονος μέσος, από το Καλοκαίρι του 2016 που αποχώρησε από τον Ατρόμητο μέχρι σήμερα, έπαιξε σε ομάδες της πατρίδας του όπως η Γοδόι Κρουζ, η Ταγιέρε Κόρδοβα και η Αλδοσίβι. Προηγουμένως, από το 2008 μέχρι το 2012, αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ιντεπεντιέντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ