aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠροτάθηκε (σχεδόν) σε όλες τις μεγάλες ομάδες ο Τιάγκο!

Προτάθηκε (σχεδόν) σε όλες τις μεγάλες ομάδες ο Τιάγκο!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι ο Τιάγκο Φερέιρα, του οποίου η Νέα Σαλαμίνα περιμένει την οριστική απάντησή του από Δευτέρας, στην πρόταση που του υποβλήθηκε για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού ως γνωστόν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου πολυθεσίτη μεσοεπιθετικού, ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Περιμένουν… τον Τιάγκο

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, αναμενόταν πως θα απαντούσε τις προηγούμενες μέρες, αλλά ζήτησε λίγο επιπλέον χρόνο καθότι αξιολογεί πρόταση από ομάδα της Ταϊλάνδης, ένα πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζει αρκετά, αφού πριν έλθει στη Νέα Σαλαμίνα τον Ιανουάριο του 2018, αγωνιζόταν εκεί με τα χρώματα της Ουμπόν Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Προτάθηκε και στην Ομόνοια ο Βεσελόφσκι, αλλά…

Προτού μπούμε στο ψητό, να αναφέρουμε ότι, η Νέα Σαλαμίνα αποτελεί προτεραιότητα μέχρι στιγμής για τον Τιάγκο, αφού παρόλο που ο μάνατζέρ του τον πρότεινε στις πλείστες μεγάλες ομάδες τις Κύπρου (σχεδόν σε όλες καλύτερα), καμία από αυτές των οποίων κτύπησε την πόρτα δεν προσφέρει συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές από αυτές που προνοεί η συμφωνία που του πρότεινε η ομάδα της Αμμοχώστου. Διότι αν είναι να παίρνει τα ίδια χρήματα, ο Τιάγκο θεωρεί πως είναι καλύτερα γι’ αυτόν να μείνει εκεί που γνωρίζει πως αισθάνεται πιο όμορφα και σε έναν ιστορικό και πολύ λαοφιλή σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Βεσελόφσκι και την πιθανή μετακόμισή του στη Λεμεσό

Αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο άλλος λόγος είναι η σύντροφός του η οποία σπουδάζει στη χώρα μας από την οποία προς το παρόν δεν θέλει να φύγει, αγαπάει εξίσου την Κύπρο όσο ο Τιάγκο που έπαιξε και στο παρελθόν σε ΑΕ Πάφος και Οθέλλο, ενώ αμφότεροι προτιμάνε το πολύ καλό βιοτικό επίπεδο που τούς προσφέρει το νησί μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ