aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρόταση της ΑΕΛ στη Δόξα για τον Μπαλντέ

Πρόταση της ΑΕΛ στη Δόξα για τον Μπαλντέ

Ο Ρομάριο Μπαλντέ της Δόξας, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος. Μια απ’ αυτές, όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, είναι η ΑΕΛ.

Μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού προχώρησε σε επίσημη πρόταση προς τη Δόξα για να αποκτήσει τον αριστερό εξτρέμ από τη Γουινέα – Μπισάου. Απομένει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Δόξα, ώστε να ανάψει πράσινο για παραχώρησή του. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μπαλντέ, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με την Ζιλ Βιθέντε.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Romario Balde για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Ο Romario είναι 24 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Benfica. Έχει αρκετές συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας Κ20, αλλά και με τις πιο μικρές ηλικίες, ενώ είναι καταγωγής Guinea Bissau. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής», ήταν η ανακοίνωση της ΑΕΛ στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Αν θα είναι γραφτό ένα χρόνο μετά ο Μπαλντέ να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα, θα διαφανεί πολύ σύντομα. Στην ΑΕΛ, λοιπόν, από την στιγμή που προχώρησαν σε πρόταση για τον Μπαλντέ, ξεκάθαρα κινούνται για ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ