aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρόταση για Κατελάρη, τα δεδομένα με Αρτυματά

Πρόταση για Κατελάρη, τα δεδομένα με Αρτυματά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που πλήρωσε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ΚΟΠ, στη λήξασα σεζόν, για τη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Τη νέα σεζόν, το πρόστιμο θα είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού έχοντας μόνο έναν Κύπριο στη ενδεκάδα οι ομάδες θα πληρώνουν 2.000 ευρώ ανά παιχνίδι και όταν δεν έχουν κανένα το ποσό θα εκτοξεύεται στις 8.500 ευρώ. Στόχος για τη νέα σεζόν είναι, στην ενδεκάδα να υπάρχει τουλάχιστον ένας Κύπριος.

Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρη πρόθεση να ενισχύσουν το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα τους ενόψει της νέας σεζόν. Ήταν κάτι για το οποίο αναφέρθηκε και ο Άντερ Μουρίγιο στη συνέντευξή του στο «Goal». Η πρόθεση του σωματείου της Λάρνακας είναι ξεκάθαρη, με την κίνηση που έκαναν για απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά αλλά και το «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Φάνο Κατελάρη. Οι κιτρινοπράσινοι θα… κυνηγήσουν τουλάχιστον να κάνουν «δικό» τους έναν από τους δύο αφού είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Η περίπτωση Κατελάρη, με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, φαντάζει πιο εφικτή. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ομόνοια, απαντώντας «όχι» σε δυο προτάσεις που του έγιναν για επέκταση του συμβολαίου του. Και η Ομόνοια, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, θα τον παραχωρήσει. Από την άλλη, ο Αρτυματάς φαίνεται να βλέπει με θετικό μάτι μετακίνησή του στην Ανόρθωση, στην οποία προπονητής είναι ο Κετσπάγια, ο οποίος τον πίστεψε όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ. Την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να «τρέξει» η προσπάθεια απόκτησης του Κατελάρη, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Ομόνοια.

Ακόμη, στην ομάδα της Λάρνακας υπάρχει πρόθεση να προωθηθούν νεαροί από την εφηβική ομάδα. Επίσης, ο Ράσπας, που πήρε χρόνο συμμετοχής σε κάποια ματς, θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη νέα σεζόν. Ο Καταλά, που ανέλαβε ως προπονητής της ομάδας U19, θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με την πρώτη ομάδα και θα δοθεί από την ΑΕΚ έμφαση στα «δικά» της παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ