aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρώτα γης μαδιάμ και μετά αναβολή - Εντός της ημέρας η απόφαση της ΚΟΚ

Πρώτα γης μαδιάμ και μετά αναβολή – Εντός της ημέρας η απόφαση της ΚΟΚ

Γης μαδιάμ τα έκανε μερίδα οπαδών, αρχικά εκτός του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, ακολούθως εντός και στη συνέχεια και πάλι εκτός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το πρώτο παιχνίδι Dynatron Απόλλων – Ανόρθωση στο ημίχρονο (34-36) και να αναβληθεί και το επόμενο ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον Κεραυνό, για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ.

Εκτός του Σταδίου οι οπαδοί ήλθαν σώμα με σώμα με άνδρες της Αστυνομίας. Ακολούθως, αφού εισήλθαν στις κερκίδες και ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, εκτυλίχθηκαν άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία, εκκενώθηκε το Στάδιο και ακολούθως τα επεισόδια μεταφέρθηκαν σε παρακείμενο δρόμο μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της Αστυνομίας, βάζοντας φωτιές και καταστρέφοντας περιουσίες.

Ο αγώνας Dynatron Απόλλων – Ανόρθωση δεν επανήρχισε ποτέ, για λόγους ασφαλείας. Η ΚΟΚ σε συνεργασία με την Αστυνομία αποφάσισε την αναβολή των αγώνων. Αργότερα, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία, πληροφορίες για τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών και του τελικού για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, θα γνωστοποιηθούν σήμερα το μεσημέρι με ανακοίνωση, μετά την πραγματοποίηση των συσκέψεων ασφαλείας που αφορούν τους αγώνες.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν αύριο στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, με τον αγώνα Απόλλων-Ανόρθωση να αρχίζει στις 16:30 και να συνεχίζεται με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το άλλο ματς, Πετρολίνα ΑΕΚ – Κεραυνός να αρχίζει στις 19:00. Με τον τελικό να ορίζεται για την Κυριακή στις 16:00. Αναμονή, όμως, της ενημέρωσης από την Ομοσπονδία εντός της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ