Προσέγγισε Χριστοφή η Ανόρθωση, τι ισχύει για Πάφο και Ατρόμητο

Η Ανόρθωση θα είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον 31χρονο ακραίο φορ, μόνο εάν απελευθερωθεί από την Ομόνοια...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Από τη στιγμή που διέρρευσε πως ο Δημήτρης Χριστοφή ενημερώθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ ότι τέθηκε εκτός πλάνου και καλό θα ήταν να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, ολοένα και περισσότερο νερό πέφτει στον μύλο με τα σενάρια για το μέλλον του Κύπριου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: H θέση της Ομόνοιας για τον Χριστοφή

Κάποιες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ισχύουν έως έναν βαθμό. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, είναι σε θέση να γνωρίζει πως για τον Ατρόμητο Αθηνών (ομάδα στην οποία προτάθηκε) δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό, ενώ οι Περιστεριώτες ήδη απέκτησαν ακραίο επιθετικό. Εξέλιξη που τους έκανε να μην αξιολογήσουν καν το ενδεχόμενο προσέγγισης προς τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια-Χριστοφή: Το γυαλί που ράγισε, οι ενδιαφερόμενοι και τα ερωτήματα

Για την Πάφος FC, πληροφορηθήκαμε ότι όντως η ομάδα των Ρώσων προσέγγισε τον Χριστοφή, ωστόσο ο ίδιος (σ.σ. ο Χριστοφή) δεν ενδιαφέρεται, ενώ όσον αφορά στην Ανόρθωση, ισχύει το εξής: Ο ποδοσφαιριστής προσεγγίστηκε από ανθρώπους της «Κυρίας» και δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετεγγραφεί στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση του μάνατζερ Μασιά για το μέλλον του Χριστοφή στην Ομόνοια

Η Ανόρθωση είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον 31χρονο ακραίο φορ, μόνο εάν απελευθερωθεί από την Ομόνοια. Κι εδώ είναι που «γεννιούνται» κάποια ερωτηματικά. Θα αποδεχθεί να αποχωρήσει ο παίκτης χωρίς αποζημίωση, αφού διαθέτει συμβόλαιο έως το 2021 ή θα συζητήσει με την Ομόνοια για να διεκδικήσει και να λάβει ένα ποσό προτού διαβεί την πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος»;

Διαβάστε επίσης: Σύζυγος Χριστοφή: «Το κρυφτό τελειώνει με φτύσιμο»

Τα πάντα θα εξαρτηθούν μετά από συζητήσεις που θα έχει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με τη διοίκηση των πρασίνων και από τις προθέσεις του ιδίου και του μάνατζέρ του Δημήτρη Μασιά, ο οποίος ψες έμμεσα και με ειρωνικό ύφος διερωτήθηκε από ποιό πλάνο τέθηκε εκτός ο «πελάτης» του.

Διαβάστε επίσης: Ενημέρωσε τον Χριστοφή να βρει ομάδα ο Μπεργκ, συμβόλαιο ώς το 2021

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ